Hösten

UMEÅ.

SC8

Nu drar jag på UNF:s största gig det här året, summercamp! Det ryktas om att det är dåligt/obefintlig mobiltäckning där så vi får se hur det går med kontakt med omvärlden.
Det kommer bli grymt.

Som två små barn

Efter två dagar av regn, soffliggande, LANande med Age of Mythology, storhandling, matlagande och hjortronplockande kom solen äntligen fram och jag o Jonas tog oss genast ut i solen. En timmes promenad till Nolias lekpark och minigolfbana blev resultatet. Trots att Jonas spelade den svårare varianten av minigolf och med vänster hand så vann han över mig med stor marginal. Det känns okej med tanke på att golf är hans största fritidssysselsättning och att jag spöade honom rejält i Age of Mythology.

p.s så var det slut på den bildlösa bloggen. Krisen är löst eftersom min underbara pojkvän lånar ut sin kamera till mig.Jag åker rutschbana. Jonas åker linbana. Ett förbjudet skapat JL

lazy days and love forever

Det tar ett tag att inse att man är ledig, jag jobbar på att inse att lata dagar i parken med underbara kompisar, solstrålar på naken hud och alla-måsten-är-borta är vardag nu och några veckor framöver. Igår hoppade jag Aggis för Sandra, oj vad duktiga vi var. Jag red bra och Aggis gick bra, vi var i harmoni helt enkelt. U-N-D-E-R-B-A-R-T.

Jag har sjukt mycket faboulösa vänner som ger mig råd genom livets alla frågor. Fem av mina vänner har gjort officiella och tydliga uttalanden om vart de tycker jag ska bo i höst: 4-1 till Umeå. Andra är mer tysta även om jag vet att dom har en åsikt i frågan. I mitten av allt står vi, vi som faktiskt är dom som har all makt och ska avgöra allt. VI! ♥

p.s min kamera är paj, om jag hade haft en skulle jag tagit kort på min blombukett som jag precis plockat med fem sorters rosalila blommor. Det kommer alltså bli en bildlös blogg ett tag framöver, (försäkringar is the shit) hoppas ni överlever kära läsare :)

14 hours on my own

Idag leker jag golffru o underhåller mig själv i 14 timmar. Jag har sovit ut o sedan solat på gräset. Insåg att sol, korsord och bra musik i öronen kan hålla mig sysselsatt i flera timmar. Jag funderade på varför det tar emot att sola topless, varför får inte jag? Samhällsförändrig sker genom aktioner. Undra om man åker dit för ofredande beteende om man sitter på torget i umeå o äter glass i bara jeanskjol?

 

Jag gick ner på stan, köpte glass och spillde noisettesås över hela mitt brön, eller tröjan. Gick hem och insåg att mycket tvål och varmt vatten funkade utmärkt, inte en fläck kvar. Ikväll ska jag göra mitt egoalbum, med bara bilder på mig och mitt ansikte från de senaste 22 åren. yeah. 

 

Det är mycket tankar nu, för och nackdelar vägs o jag vet inte riktigt vad jag vill. Men jag är trygg, jag vet att oavsett utgång så kommer det bli bra och jag vet att jag o käraste kommer bo i samma stad i höst. Det är viktigast. 

 

GöteborgUmeåGöteborgUmeåGöteborgUmeåGöteborgUmeåGöteborgUmeåGöteborgUmeå


Halvår!

Jag har klarat sex månader av mitt godisförbud. Det är halvlek o det här kan jag nog kalla en dans på rosor, inte så svårt alltså. Du kanske borde testa du med?!? :)

Sumering

Jobbet börjar lida mot sitt slut, jag gör min sista dag imorgon. Så skönt. I helgen var det vännäsdagarna. På fredagen hängdes det hos Hans, välbekant underbart folk på bryggan. Lördagen var det mixad stil (hiphopbraller, countryskjortan, kostymväst o princessörhängen) o styrdans. Det sas att jag var galen när jag dansde med Papi.

Igår kom baby o överraskade mig efter jobbet o idag har jag o bror kapat ved, gud jag är så manlig ibland. Snart sovdags eftersom klockan även imorgon står på 06.30. På onsdag har jag tre missions att uppnå: lämna in min digitalkamera för lagning, ha sovmorgon o se till att jag o Jonas tar oss till frissan. Vi är kommer bli snyggast!

Det sa Jonte

Så sjuuuukt underhållande.

Kate Ryan - Det sa Jonte

Älgar

Idag har jag varit på Älgens hus med mitt jobb. Det var roligt.
Idag har jag ätit coscossallad med finaste brudarna. Det är underbart med täta dejter.
Har gjort bort 3 av mina 8 arbetspass den här veckan. Nu är jag typ tröttast så det är snart sovdags.

Jetteesöta tvåmånaderskalvar

Party

I fredags var det äntligen dags för en riktig spölandsfest. Vi badade badtunna, dansade o umgicks. Jag blir så lycklig när jag tänker på vilket underbart festgäng jag har. Stabilt, helt avslappnat, trevligt och sjukt roligt. På lördagskvällen var det sexparty med brudarna. Massageoljor, dildovisning och sexleksaker i oändlighet. God stämning, fantastiska tjejer och sjukt roligt. Jag är så lyckligt lottad.

Jossan o Karåll fixar badtunnan. Anna o Emet skrattar. Jossan o Jag har snyggast mobiler: rosa!


Massagetvättsvamp. Dildos i överflöd. Kläm o känn.

Fler underbara sommarbilder hittar du här.

Landetveckan

Landetveckan än slut. En hel vecka med babylove helt för sig själv o bara omgiven av harmoni. Sp02b var förbi och red på gamla Lady, hoppade studsmatta o sen åkte vi o badade. Jonas o jag har varit häst- hund- katt- kanin- och husansvariga. Vi har: tjuvat tomater, tvättat kläder, matat djur, ridit, badat (iaf jag), varit på långa skogspromenader med Tindra, spelat brännboll, sett på stugan-filmerna, legat i sängen väldigt länge, läst gamla frida-tidningar, lagat mat, ätit mat, hoppat studsmatta, solat, varit på hästpicknick med för mycket ohyra, sovit på balkongen, pratat halva nätterna, insett att vi känt varandra i ett halvår och njutit av varandras sällskap.


Jossan o Karåll flyger, Karåll rider Lady


Johan spänner sig på Lady. Aggis, Jonas o Lady myser.

Back to the 90's

Det är viktigt att kunna bjuda på sig själv men det är oxå viktigt att komma ihåg att allt som händer före man är 20 år är saker som hände i tonåren o det behöver man varken ta ansvar för eller vara stolt över. Jag har kollat igenom lite gamla kartonger och hittat saker jag inte kan beskriva i ord så det får bli i bild. Att blogga betyder att man blottar sitt liv för allmänheten, alla kan och får läsa. Genom detta inlägg blottar jag mig som aldrig förr och hoppas att jag ska kunna ge er ett gott skratt o får er att tänka tillbaka på alla de gamla goda minnen som finns för varje enskild fjortis.

Livet började nån gång på lågstadiet med underbara recept. På mellanstadiet tog färgövergånger över allt i mitt livet, allt skulle göras i färgövergångar, till och med faxuellt. Sen var det dags att konstruera och vi bygde en grym bil, här saknas dock hjulen. Oj vilka konstruktörer vi var, 6 meter tror jag den gick.


Recept, faxuellt o en racerbil.

Sen kom högstadiet smygande. Färgövergångarna hängde med o det var dags att gå högstadiet. Det var dags att passa in, förändra sig men inte vara fjortis. Inte så lätt man kan säga. Det var filofaxernas tid och jag o Sara var lika bra vänner då som nu. ♥


Min pärm, inga kommentarer o min underbara filofax o äktenskapsbevis. Sjuk snygga killar hade jag självklart med mig överallt.

Jag hittade lådan med mina första bh:ar, mina desperata push-up bh:ar för att få lite större bröst, o se hur det gick..sillislinda! Kläderna är inget annat än fjortiskläder även om jag absolut inte såg mig som en fjortis, det är nu på senare tid jag insett att vi alla (även den som inte dricker, inte rakar bort sina ögonbryn, inte bråkar med sina föräldrar, inte skolkar eller inte låter killarna köra med en) någon gång i livet måste vara fjortisar.

Det är den ena kreationen efter den andra o hälften av grejerna har jag sytt själv. Sy, det var verkligen min grej där ett tag, jag sydde mycket underliga kläder på högstadiet. Var det inte urringat så var det nåt annat.


1. Egensydda ormbyxor o nån cool topp med snörning, egen design.
2, Savannbyxor o ormlinnet som jag älskade sååå.
3. Ett linne jag tack o lov faktiskt inte använda så mycket.
4. En egenstickad bikini, inspirerad av mami. Den är fortfarande lagom o jag skulle kunna ha den på stranden, men det ska nog mycket till innan jag vågar.

Jag o Jonas har kollat på stuganfilmerna och dom tar verkligen priset på allt jag någonsin gjort i mitt liv. Någon som känner någon som kan göra VHSfilmer till digitala filer?