Rape me

Allt passade helt plötsligt väldigt bra ihop.
1. Hagamannen är fast.
2. Jag skriver för mycket saker som jag inte borde. Jag borde vara tyst jämt.
3. Jag lyssnar på Nirvanas rape me. Och det passar ju rätt bra just nu.
4. Idiot.

DÅM

Omvald ordförande i distriktet och det känns tråkigt att lämna allt om några månader. Jag har ofrat så mycket tid på Västerbotten och vi har verkligen fått det att fungera och när det är som roligast så drar jag, smart. Jag hittade igen en tröja i Skellefteå som varit borta i 1 år, det var schysst. För övrigt så var DÅM-helgen schysst. Kidsen verkade gilla det, så även det 6 timmar långa årsmötet :)

(folk säger att jag är bra på att byta ämne)
Det är jobbigt att känna att jag inte räcker till, alla vill ha mig. Visserligen bättre så än att vara ensam men jag vill så mycket och alla vill så mycket med mig. Det finns så himla mycket bra musik, allt utom Lena PH. Igår lyssnade jag på System of a down och bone thugs n harmony. Det var länge sen. Utöver det är jag lite smått förvirrad. Och jag är både spänd och lite oroad över hur min framtid ska bli. Jag har aldrig lämnat allt jag har och bara dragit nån gång. Det har jag velat göra länge men om några månader ska det bli av på rikt. Dessutom är Rickie en hur fin vän som helst.

eskobar och heather nova

Ibland är det ganska tomt.

Prison Break

Jävla prison break. Tror dom man orkar vänta till efter sommaren med att se resten.
Skulle inte tro det va. DC++ i mitt hjärta.

Reseplaner

Jag har feta reseplaner. Jag har feta planer utöver reseplanerna ända fram till september och efter det är det nog svårt att planera. ;) Typiskt mig jag vet, but i like it!
April - Spanien, Göteborg och Brighton
Maj - Ludvika, Stockholm och Göteborg
Juni  - Hemma
Juli - Dalarna och Storsjöyran (?)
August - Urkult, Ryssland och Solsemester nånstans
Septemer - Götebrog (flytta!!)Sportlov!!!

Vilket sportlov, vilket underbart sportlov.
UNF läger i tärnaby med 60 kidz och 20 ledare. Aktiv från 07.30 till 01.00. Sex timmars sömn på en luftmadrass, kroppen är sliten. Jag är fortfarande inte helt återställd. Men det har lugnt varit värt all tid jag lagt ned på det. Schyssta backar även om det var isigt, fin väder (dock var det mer än kallt uppe på toppen) och vacker utsikt.

Kidzen skötte sig bra, inga sjukhusbesök, inga bråk eller hem skickningar. Deltgarna var roliga och mina kidz är bäst. I love you guys. Sista kvällen var jag DJ, så jävla roligt. Jag kände mig asball när jag stod där uppe med hörlurarna, men jag är kanske inte bäst i världen på att mixa. Jag har inte kommit så långt i karriären. Men jag var för peppad på att dansa så jag hade svårt att koncentrerar mig. Klart bäst på hela lägret var iaf ledarna. Grymmaste ledargänget. Jonte och Morgan, sjukt stabila och roliga. Stina och Ola, ÅH jag älskar att umgås med dom, och jag saknar dom redan.
Hoppar

Här hoppar en okänd, Jonte, Stina, Morgan och Ola från ett stup ;)

Linda, Ola och Stina

Bästaste bäst

avocado

Mina favorigrönsaker är kålrot och avocado. För några dagar sen var jag tvungen att kasta två avocados som höll på att ruttna, då blev jag ledsen, jag tycker det är så smaskigt. Men det är som med allt som jag äger, jag sparar och sparar tills det inte går att äta längre. Men som konpesation till detta har jag idag ätit tre. Nu är jag lycklig.

Snart ska jag åka till tärnaby, jag är lika peppad som jag brukar vara innan jag åker på kongress, å då, då är det PEPP!

p.s. Jag klarade godisförbudet, 9 veckor. Igår åt jag en hel påse. Sååå gott.