bortskämd?

Idag har jag återigen bakat lussbulalr och det gick felfritt den här gången, kanske beror det på att jag var själv :o. Nu ska jag snart träffa lite folk från sp02b det var länge sen.

Pepp på nyår och efter det en roadtrip till dalarna. Det blir kanon. Jag kan inte sluta tänka på hur det blir med jobb i vinter. Jag hade nästan börjat räkna med att få jobba med unf men tänk om det inte blir så..då kommer jag bli besviken trots att jag egentligen redan har ett bra jobb. Ajaj bortskämd. Det ordnar sig väl till det bästa.


Corfu

Utgång   Vackrast på Corfu   Greksallad Sara    Greksallad Linda

Det här är den finaste bilden från min och Saras resa till Corfu, Grekland i september. Sara är den bästa resekamraten man kan tänka sig och jag älskade hela resan rakt igenom. Allt från förstaklassiga flygstolar till strömavbrott vid storm, party med greker och de 4 km från nattbussens hållplats till hotellet!


Juletider

Jag och en lusssedeg LussesniglarBrända peppisarJulgran

Eftersom vi är nyinflyttade och inte har så stora bunkar i våra lägenhet fick jag ansvaret för att knåda ihop degen på vår bänk. Sara gjorde två lussesniglar och medan råkade vi bärnna en hel plåt pepparkakor, inte så skickligt av oss. I vår lägenhet finns nu en otroligt vacker plastgran med en lite ljusslinga, glitter, brända pepparkakor upphängda och en julstrumpa på toppen!