Dagens hetaste

Dagens hetaste
Det här är jag med mitt nya sittskydd. Jag ska ha det under täckbyxorna när jag åker snowboard. Inte bara för att jag är så kass och gör illa svanskotan hela tiden, utanför att jag ska kunna sitta i snön utan att få urinvägsinfektion.

Liftat

Igår gick jag 6.5 km fram och tillbaka. Jag lekte med Nikita och träffade Erik, det var det bästa på länge. Jag har saknat så mycket. Idag fick vi soppatorsk och jag liftatade in till stan för första gången i mitt liv. Det var mycket trevligt och jag vill göra det mera. Jag ska börja ta upp liftare efter vägen.

Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på ikväll, kanske utgång eller så blir det häng framför datorn och sex and the city hela kvällen. Vad låter roligast?

Idag har jag även funderat på vad demokrati egentligen är och om det är så bra. Allt som en gång lät så självklart och bra, låter nu bara som en bluff? Har vi någon rätt att bestämma egentligen??

Glassbar

Madde hade världens ide och jag är hur peppad som helst. En glassbar i Umeå. YES. Tanken är att vi ska sälja stora goda glasskreationer till ett billigt pris. Jag vet att jag går händelserna i förväg men jag kan inte låta bli. Jag har redan börjat fundera på lite olika glasskombinationer. Ge mig gärna lite feedback om vilka smaker som passar och vad för tillbehör man kan ha. Lite finurliga namn vore inte heller helt dumt.

Naturligt
Vanilj, choklad och aprikosglass.
Krossade nötter, kokosflingor och torkade exotiska frukter

CherryBerry
Blåbär, jordgubb och hallonglass
Färska körsbär, smultron och blåbär

Djungelmix
Banan, melon och aprikosglass
Kiwi, mango och annanasbitar
Kokosflingor

Citrus
Citronsorbe, apelsin och vaniljglass
Konserverade mandarinklyftor och lime

Greendream
Äpple, päron och pistageglass
Nätmelon och kiwibitar

Bananasplit
Vanilj, banan och chokladglass
Banan, grädde och chokladsås

Chockochock
Choklad och vaniljglass
Krossad mörk och ljus choklad, varm chokladsås och bitar av After Eight

Nöten
Pecannötkola, fudge och vaniljglass
Krossad mötmix av: Mandel, valnötter, kokosnöt och hasselnöt


Jag och mitt förkläde

Jag har aldrig fått så många komplimanger som när jag använder förkläde. Jag känner att förklädet i Drömme är en dela av mig och jag känner mig inte hel förrän jag tar på mig det. Här är en bild som visar hur bra jag passar i det!
Favoritförkläde


Hästen

Dagens ord är garanterat:
- Den där jävla hästen
- Hästjäveln springer ju åt andra hållet men jag vet inte vad jag gjorde!

Relaxen

Nu är jag i Drömme och hänger på 18+ helg. Det är grymt här, Robert har varit här och han är så peppande och underbar. Idag har vi varit på paradisbadet och åkt massa rutschelkana och det gick så fort så vi välte. Sen smög vi in på relaxen fast vi inte fick och badade lite ångbastu nakna..med killar! Man såg inget så det var helt ofarligt. Dessutom var Daniel från Skilda Världar där, han stog framför oss i kön. Sen möttes våra blickar när vi gick förbi varandra inne på badet, vi har alltså haft ögonkontakt. Det är ballt!! I övrigt trivs jag i mitt förkläde som alla säger att jag är så fin i.

Det är helt helt sjuk hur peppad jag är på allt: Ryaymyalya, Öckerö, EGTYF, Glasscafe, sportlovslägret, DÅM, Göteborg och Brighton!! Idag fick jag ont i magen, eller jag vet inte hur jag ska beskriva det när Robert berättade om Öckerö. Det kändes som när man har fjärilar i magen och man inte vet vart man ska ta sig till för man är så kär...

Tjugo år och lycklig

Åh vilken underbar födelsedag. Först vispade Anna, Lisa och Viktor 11 dl grädde förhand åt mig och mina fyra tårtor. Sen kom massor med folk och fikade tårta och umgicks med mig. Det hörde av sig en hel hög med människor, och jag blev så glad att dom kom ihåg mig. Sedan avslutades kvällen fint med en utgång med delar av sp02b. Oh i love you all!

Lördagen var inte sämre, smörgåstårta med familjen, en sovsäck, porslin, en nessesär och en digitalkamera rikare! På kvällen tävlade jag och med bröderna Wikzen i nån musiktävling och jag vann mest.

Idag har jag ridit i solen och njutit av den vackra snön på buskarna.
Tack alla.

30 minuter

Nu har jag 30 minuter kvar att leva av mitt tonsårsliv. De känns både hemskt och kul. Snart kan jag inte neka att jag är stor. Men jag har tänkt på en sak. Tonåring det är man ju mellan ett visst antal år, 13 - 19. Men ungdom, visst kan man vara det hela livet?

Absolut Dance...

Jag har länge samlat på Absolut Dance skivor, jag har inte så himla många än, men jag hoppas att samlingen ska kunna bli fullständig innan jag dör. Just nu är det mest aktuella att få tag i dom lite äldre. Om du har några avdankade skivor så säg snälla till.
Jag har följande skivnummer: 2, 3, 6, 8, 8, 10, 11, 12, 13, 15 och 21.

Dansmaran

Tillslut kunde jag inte stå emot längre. Kamilla och Sara lyckades övertala mig att följa med till dansmaran i ö-vik. Hur sjukt som helst. Jag dansade styrdans i 5 timmar. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Men det var kul så jag tackar för att ni peppad mig. Dock hade jag mina fulaste byxer som jag äger och har, men jag fick mig några svängomar iaf!
pusspossitiv?

Varför bryr jag mig så mycket? Varför reagerar jag så hårt, fortfarande?
När ska jag lära mig?
Några få ord, "jag kanske inte går till skolan imorgon"
Så var den kvällen förstörd.


Jag trodde jag var en possitiv människa men av de senaste inläggen kan man ju tydligt se att så är inte fallet.