Välsingnelser

Hej

Guds välsingnelse nr 1 Avocado
Guds välsingnelse nr 2 Fetaost
Guds välsingnelse nr 3 Messmör
Guds välsingnelse nr 4 Champinjonsoppa
Om jag får alla dessa fyra välsingnelser i min mun på en dag. då är jag lycklig.

Idag fick jag rensenergi. Det resulterade i:
1 banankartong loppisgrejer
1 banankarton till mamma o pappa
1 banankartong med papper att slänga
Bra jobbat.

Sorgligt nog har jag bestämt mig för att avvecka en av mina samlingar, flaskorna och dateparfymer:

Dateparfymer
Konst

Se så vackert :)

Om 250 minuter kommer sara hem. Det kan nästan inte bli bättre.

Beroende

Jag håller på att skapa ett beroende som kommer förstöra min sommar. (haha vad kan linda vara beroende, hon som är emot allt beroendeframkallande som kaffe, droger och tobak) Seriöst. Det här får inte hända. Det blir förbud en vecka framåt.

Sospopinondodelolhoharorpopanon

Midsommar

Inte värt att skriva många rader om den här kvällen. Peppen var störst och festen var minst. (tack för inbjudan som inte fanns) Två nätter i rad har jag kört fulla människor överallt. Jag är för snäll och folk kan inte ens betala bensin. Körde två unga vuxna på akuten igår, inte trevligt på nåt sätt. Dom ögonen vill jag inte möta igen. Största pupillerna ever.

Dock räknas det här som en midsommarafton eftersom tre av fyra kriterier är uppfyllda.
Mat i massor - bränd mat är bättre än ingen mat
Dans runt stång - ja 10 sekunders impulsivt dansande och sjungade av små grodorna får räknas
Midsommarkrans på huvudet - hmm näää :(
7 sorters blommor - absolut. syren, smörblomma, vinbärsblomma, rönnblomma, kråkvicka, okänd, okänd
Vem kommer jag drömma om?

Tack alla för sällskapet ikväll. Ni som var ni var bra.

Piplarson

Piplarson

Vår grannes lille Piplarson. Sötfaktor 10.5!


Rum

Idag ett av mina praktiska problem löst sig. Jag har fått ett rum i göteborg som jag får bo i om jag inte hittar något annat. Ett rum som står tomt o väntar på mig, jag behöver inte bestämma mig förrän i september :) Det ligger ganska nära universitetet och när jag frågad om hyran svarade han "oj det har jag inte tänkt på, men det kan inte vara mycket!" Alla mina vänner som lovat mig boende första veckorna kan pusta ut, tack i alla fall.

Studenten

Idag har varit en mycket underlig dag. Det började med att jag inte kunde sova på kvällen innan, det kändes som det dagen före dopparedan, men icke. Det som väntade var: Studenten.

Amanda var bäst och jag är så ooootroligt stolt över henne som sjöng för halva skolan. Fint lät det oxå :) Stora framsteg och jag bara log hela tiden. Jag satt i lärarrummet, medveten om att det bara är några timmar tills jag inte sitter där mer. Jag hade ont i magen, vemod och ren och skär glädje i en fin mix. När treerna skrattade och sjöng inne i klassrummet var jag tvungen att gå därifrån. Det var en av dom bästa dagarna i mitt liv, den för ett år sedan. Jag kan inte fatta att det gått ett år sen jag tog studenten. Den dagen när allt, precis allt är lycka.
Sen sprang dom ut och var finast i sina mössor, jag irrade runt och försökte hitta mina kompisar, men det gick inte :( Efter det var det dags för studentmiddag hos Viktor och hans släkt. Det var gott och sen körde jag in grabbarna grus till studentfesten.

Några timmar i lägenheten o allmän pepp för att gå ut, drog ned på stan och såg på lite band. Blev inspirerade av breakdansare, hur kan man vara så duktig? Varför vågar inte jag? Det blev ingen utgång men språlla, eldjonglörerna på torget var grymma. Dom spelade "Set the world on fire" med E-type, minnen är lätttillgängliga, Saras och min dans var i världsklass. Sedan kom det fram en tjej och bjöd oss till skejtkollo. Jag skulle så jättejättegärna vilja lära mig åka skajtboard, lika gärna som jag vill vara grymmast på att breaka. Men jag vågar inte.

Sitter nu hemma i lägenheten efter en stor portion mannagrynsgröt. Har dansat i hela köket, kände mig som Billy Elliot. Underbara låtar och inproviserade koregrafier. Mitt mål är att köra en seriös uppvisning på drogvägrarnas kulturfestvial om ett år. Bangar jag? Jag vet att jag kan, jag vet att det kan bli grymt om jag bara försöker. Bra låt har jag ju redan. Snygg kände jag mig oxå, men det var mest för min hatt. Emil, tack igen. :)

Lisa åker till grekland imorgon och min tväråbäckstid börjar imorgon. Soft. Jag tänkte idag att jag nog trots allt kommer sakna Ålidhem när jag flyttar till Götet. Jag trivs här.

Midsommarpeppen är störst.

Syskonen Wikzén

Syskonen Wikzén, Axel, Viktor och Hannes

Värme

Ja, idag har det varit varmt, jag klagar inte även om alla andra gör det. Det är studenttider och jag vill ta studenten igen. Jag saknar min klass dagligen, jag påminns om allt vi gjort, allt underbart vi gjort i alla skrymslen och vrår på den där skolan. Det som peppas till härnäst är Midsommar. (nyår för andreas) Det kommer bli reunion på rikt, även om alla jobbar olika skift inom vården den helgen.

värme
Den här termometern stog i solen, men ändå.Tillägnas..

Jag har inte kunnat blogga de senaste dagarna, vilket visserligen har varit behövligt men vad gör man när tekniken sviker? Solen har skinit men det är ändå varit några jobbiga dagar. Tack o lov verkar det vara över.

Jag måste bara ägna det här blogginlägget till världens bästa Cecilia! www.cinderella.blogg.se Vilken kvinna! Jag frågade om hon kunde göra mig en tjänst, besöka ryska ambassaden i Stockholm och innan jag visste ordet av hade denna driftiga kvinna kollat upp hur hon ska kunna ta sig dit med buss och vilka öppettider deras kontor har. Jag skulle förmodligen gjort samma sak, planerande som vi är. Men jag blir så glad när jag inser att det finns fler organiserade kvinnor på den här jorden. Därför tillägnas detta blogginlägg mig och Cecilia bar för att vi har så bra framförhållning. Tack emil för att du fört oss till varandra ;)

Natten i Hatten

Det kom fram okänt folk och kramade mig när vi var ute och dansade igår bara för att jag hade så snygg hatt. Det är så det ska vara.3 timmars sömn och kaos. Var dom tvungen att spela tre låtar av Christian Walz just idag? Och varför svarar inte Sara, just när jag behöver henne som mest.


Hatten i Natten

Igår köpte jag en vit hatt, det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Men den var sjukt snygg. Tack för det :)