Nada

Idag har jag packat två kartonger med kläder och köpt vanliga skor. Det är det enda jag gjort. (Jag intalar mig att min hosta motsvarar att vara febersjuk och att det är okej att ligga i sängen hela dagen)

Packa

Packandet fortsätter och stressen börjar lägga sig, det kommer gå bra, tack o lov att jag är organiserande!
5 banankartonger är fyllda, alla ska till mamma o pappa för vidare förvaring och det syns knappt att jag rensat. Varför äger jag så mycket saker? Idag har jag slängt 30 FRIDA tidningar, usch det tar emot. Det är ju trots allt dom som guidat mig i flera år,där jag lärt mig allt jag kan om kändisar och sex! Allt har sin tid. Nu är jag ltie stuck in traffic, vet inte vad jag ska fortsätta med och hur jag ska packa. Vet inte hur när och var jag ska ta ned mina grejer. Suck. Tur att Lisa är peppad på att hjälpa mig.

Däremot har jag fått tillbaka hostan som följt mig till o från det senaste året. Idag när jag var inne på ett kontor för att prata om mitt internetabbonemang fick jag springa ut därifrån gråtandes och dricka vatten tills det lagt sig. Inga halstabletter hjälper. Det är phettjobbigt

Peace

Mindre bra, Bäst och Bäst

I Fredag blev jag stoppad av polisen. Jag hade inga lysen bak, fick blåsa men de sa inget om det faktum att jag körde alldels alldeles för fort. Jag slapp böter för lysen om jag lovade att fixa det och sen så åkte dom. Jag skulle hata mig själv om jag blev av med körkortet. Jag kan inte leva utan körkort!

I Söndags tävlade jag hästhoppning, 80 cm och 1 meter; två klasser och jag vann båda. Jag har den bästa hästen och jag är inte så tokig jag själv heller! Två års ridande och där var resultatet, det känns såå bra!

I Måndags plockade och snoppade jag, Lisa och Sara 12 liter jordgubbar, galet. Det ääär sommar!!

Roberta
Här är den vackra hästen Roberta! Min (nästan) Stjärna!Sommarfestivalen bilder

Sara, Rebecka, Maria och Sofia
Mina bästaste bästa: Sara, Rebecka, Maria och Sofia

Wella4   Wella2   Wella3   Wella1  
Wellareklam

Stina
Stina (Som gjorde allt för att inte vara söt på kort, men hon lyckades inte)

Rickard
Rickard...

Stina och Robert
Stina och Robert

Nattcafemattian
Nattcafémaffian

Hanna o Morgan
Hanna och Morgan
Jag blir seriös rörd när jag tänker på hur mycket fina människor det finns i unf. I love you all.

Sommarfestivalen

Hemma. Sliten som en gnu trots att jag har sovit massa massa timmar. Sommarfestivalen på Öckerö, garanterat en av sommarens höjdpunkter: havsbad, god mat, liseberg, dans i olika former, seminarier, sol, fotboll, masslogi,  funktionärskaos ingen märkte av, dålig sömn men trots det et glatt humör i fyra dagar. Det är dom finaste människorna som gör det, Jag älskar er alla. Tack för att ni finns.

Bilder kommer senare.Lönsamhet

Idag har jag gjort min mest lönsamma halvtimme som jag troligen nånsin kommer göra i mitt liv. 700 kronor för en halvtimmes föreläsning. YES!


Nu åker vi, Sommarfestival och som vanligt: Peppen är större än allt.
Energipåfyllnig och fyra dagars välmående :)

Livet är en fest

Ja men nu var det länge sen. Upptaget liv jag lever.
Vännäsdagarna och fest i två dagar hos Hans, underbart. Bäst folk och bäst stämmning. Sp02b samma känsla som alltid, vi kommer vara lika tight vad som än händer. Körde hem från festen 06.35 på söndag morgon. Det är så det ska vara och jag var inte ens trött. Alla som känner mig väl; det är en sensation eller hur? (dock: tagen på bar gärning kära unfare, när ska ni sluta göra mig besviken?)

Sp02bbrudar
sp02bbrudar Carol, Vicke, Anet, Jori, Räkan och Sillislinda

Två dagar kvar på jobbet och sen sex veckors frihet. Sara är hemma och vänskapen är som den ska igen. Rider mest hela tiden, hängt med Erik och solen skiner. Det är till och med nästan varmt i Snårtjärn :P

Nu är det snart dags för Götet, ilove, bästaste människorna och mer energi.

***
Diss
***