Imorgon åker vi

Jag har alltid sett mig som stresstålig, organiserad och effektiv. De två sista kan jag hålla fast vid men stresstålig det måste jag nog börja ifrågasätta. Tusen bollar i luften och jag har inte koll, jag har inte koll som förr.

Jag har hunnit hänga med massa vänner o det känns som jag är tillbaka i det sociala livet. I lördags var det fest här o sen en underbar utgång på Corona. Nästa vecka är det ett antal måsten o en hemtenta som ska skrivas. Men det är nästa vecka. Imorgon åker vi till Paris.

HöstGuld

Jag hade glömt att hösten var så vacker, eller är det bara här i Umeå som den är så vacker? Har ingen aning om hur de senaste höstarna i götet sett ut. Jag trivs i färgerna.
Guldhästen, Guldbonden, Guldsyrran, Guldte, Guldlöv och Guldbaby

Bloggkoll

Bloggkoll.se är ju en fantastisk sajt måste jag säga. Att en tjej som blondinbella har mer än 6 000 prenumeranter är dock oförståeligt för mig. Jag har läst tre av hennes inlägg o för mig räcker det med att veta att hon bloggar om mode och är moderat för att jag ska tappa intresset. Ingen dömer så hårt som jag och fördomarna flödar.

Allt är så enkelt nuförtiden. Du behöver inte komma ihåg något i huvudet allt finns sparat. Mailar, bloggadresser, hemadresser, mobilnummer osv. Men när det krisar, när strömmen går så datorn inte fungerar, när simkortet är låst och batteriet i mobilen är slut. Hur klarar vi oss då? Kan du mobilnumret till tre personer utantill?

cykel

Jag har fått en cykel, eller typ fått. Det är så skönt eftersom det går dubbel så fort att ta sig fram överallt fast det är drygt att man efter varje tur är svettig. och så är det drygt att det är kallt fast ändå varmt.
Cykel heter ideal, skitbra namn på en cykel som inte fungerar optimalt. Styret sitter löst, frambromsen fungerar inte alls o bakbromsen sådär, det går att använda 3 av de 21 växlarna. Inte så idealistiskt helt enkelt. Men jag är ändå nöjd över att ha en cykel.

Girls

Lisa: Sara har du och Mark någon gång funderat på att förlova er?
Sara: Nja, vi har funderat på att flytta till samma land..

Det här med att blogga

När jag skapade bloggen för nästan tre år sedan lovade jag mig själv att bara skriva för min egen skull. Bara skriva när jag vill, om vad jag vill, hur jag vill. Jag håller det jag lovar o därmed har det inte blivit så mycket bloggande på slutet. Jag hoppas det är slut på denna sovande period.

Sen sist kan man säga att det varit fullt upp. UNF tar mycket tid o det både peppar och tröttar ut mig. Jag har varit på FSmöte med mina fantastiska ledamöter o varit på Förbundssamling med massa underbara o taggade UNFare. (på tal om UNF så har sobernets spamfilter varit paj o just nu är jag uppe i 334 skräpmail i min inbox.)

Den här helgen har jag varit i Göteborg. Älskade Göteborg, mitt göteborg. Det är tur jag har mycket hemma som väger tyngre annars skulle jag lätt falla hit igen o bli kvar här. Jag gick två timmar på stan, med solen i ansiktet och massor med affärer (även om jag bara går in på de stora kedjorna som finns i Umeå). Men idag köpte jag faktiskt ett par braller på Monkey o det finns ju inte hemma. Jag har fått åka mysigaste spårvagnar, ätit L&Bglass två gånger, fikat med Calle o umgåtts med Cecilia. Jag bor hos Elin som är en av dom snällaste jag vet, jag har så sjukt mycket fina vänner.

En annan sak som hänt sen sist är faktiskt något historiskt. De fyra syskonen Engström har alla funnit var sin partner och civilstatusen singel är blott ett minne för oss fyra. Det tycker jag är fint.
Linda ♥ Jonas
Lisa ♥ Anton
Tim ♥ Moa
Tove ♥ Martin

I veckan har jag ett mission med fyra saker att göra
1. Rida
2. Läsa ikapp
3. Hänga med vänner
4. Vara kär

Frihet

Att känna total frihet
Sitta i fönstret på sjätte våningen
I Jonas skjorta och dingla med benen
Dagen efter utan att känna bakfylla
Full med energi
I balans
I harmoni
Att känna total frihet

Fest på Glunten

Igår satt jag i vimlet av alla människor och log. Det var inflyttningsfest på glunten och alla var där. Alla som stog på inbjudningslistan var där, alla mina bästaste, finaste, underbaraste och mest fantastiska vänner var där och det var en hejdundrans förfest. Alla verkade känna alla och alla var glada. Inte ett enda glas i kras och alla saker i behåll. Sen var det lite Corona o dans till min bästaste pleas dont stop det music med baby. Fullt ös och jag gillade Corona bättre än vanligt.
Min kära sambo
Jossan har precis bloggat, hon vet precis vad hon skriver om och jag håller med.

Jag lever världens bästa liv!
Jag har världens bästa kompisar
Sjukt bra sambo
Världens finaste lägenhet världens utsikt över umeå
UNDERBAR pojkvän!
Jag är så sjukt kär och trivs så bra med allt just nu!


Carro o Jossan leker framför spegeln
Anet, Ante o Johan umgås
Jonas gillar att ta kort upp o ned

Nyinflyttat studentliv

Jag gick upp klockan sex, fick sjukt mycket gjort innan skolan som började tio. Gick till skolan, oduschad och utan smink, i tredagar gamla kläder och en ful frisyr. Satt på en ovärd föreläsning och skulle hämta ut pengar för att köpa kurslitteratur. Bankomaten svalde mitt kort, jag har tydligen glömt min kod. Det regnade när jag gick hem, det regnar fortfarande. Jag tvättar kläder, packar upp maten för 1500 kronor och har en 37 centimeters pappershög att rensa ordning på. Och ett X antal sidor kurslitteratur att läsa ikapp. Kul studentliv, KUL!
Min pappershög och min utsikt över älven, men allt är bara grått för det regnar

Renovering

Sommaren är slut, hösten har börjat. Kände att det var dags för renovering av bloggen och höstens temafärg är (trumvirvel) gult!! Universitetet har börjat och det verkar inte så avancerat vilket är skönt. Jag o Jossan har flyttat in på glunten o jag har ännu en gång förvånats över att jag äger så mycket saker. På fredag är det inflyttningsfest. Du är välkommen!

Summer of 2008

Idag är det första september och sommaren är officiellt slut. Jag har varit här i tre månader och bestämt mig för att stanna i höst. Sommaren blev precis så bra som jag ville att den skulle bli. Jag hittade till slut balansen mellan vardag och bubbla, jag har ätit godistårta och varit på brännbollsyran. Jag och Baby var på loveweekend i Sthlm o kollade på Foo Fighters, jag firade midsommar med underbara vänner och såg på SATC-filmen två gånger på bio. Det har varit en sommar med lite jobb, vänner som ridit på Lady, jag som ridit på Aggis, landetvecka med Jonas och häng med mina systrar, inkl svull som bara vi kan. Det har varit spölandsfest, lika rolig som alltid, Vännäsdagarnafest hos Hans, dildoparty hos Emma och utgångar på TC. Det har varit stunder med migsjälv på en gräsmatta i solen, massor med tid med käresta då vi lekt i en lekpark, plockat hjortron, myst i regner, spelat Age of Mythology, gått långa promenader och bara njutit. Det har varit SummerCamp med UNF i Värmland och jag fyllde på min UNFenergi. Jag har kollat igenom gamla grejer, drömt mig tillbaka till 90talet, bestämt mig för att flytta till Umeå i höst, packat ihop mina grejer för att ännu en gång flytta. Den här gången till en trea på sjätte våningen med Jossan. Sista veckorna på detta sommarlov har mestadels spenderats på Berghem med Jonas, en kanottur med översovning och två dagar på golfbanan som caddy.

Det blev ungerfär så bra som jag visste att det skulle bli fast lite bättre. Jag är omgiven av fantastiska vänner att skratta tillsammans med och ringa när livet inte är en dans på rosor. Jonas är och förblir den finaste jag vet och jag kan bara avsluta med att citera min syster, det är ett gott liv.