Tvådagars

Jag är sliten och överlycklig att jag inte är bakfull. Jag klarar mig fint med onda fötter, trött kropp och ett huvud som inte är på topp. Tvådagarsutgång är värt allt. Jag Hanna ensamma på dansglovet var en hit för alla andra utom oss själva. Vi var som en magnet, tur att ola inte lämnade oss ensamma allt för länge.

Jag har dom bästa kompisarna. Jag vet det.2/3 Vem var det som inte skulle räkna?

Häst

Dagens tabbe:

Jag skulle handla lite hästutrustning och sökte på "häst" på eniro. Hittade många ställen men alla låg långt från centrum. Fast jag hittade en butik som verkade bra, på vasagatan 45. Idag for jag dit med cykeln och vad upptäcker jag? Jo en Hästensbutik med sängar....

Hjälp

Sverige har blivit blått. Hur ska det här gå?

70-års kalas

I helgen har jag varit på kalas i Karlstad hos min Farfar som fyllt 70 år. Farmor hade bakat 14 sorters kakor och det säger allt om henne. Hon är bäst på alla sätt och vis.

kakor
Här är beviset

MIn farfar blev rörd och började gråta när vi sjöng för honom. Då var han söt. Jag hade målat på en tröja åt honom.
farfar
Min farfar heter Sture

Vi är jämngamla och ses var trejde år. Det är trisst men attans var roligt vi har när vi väl ses. Det tog 20 minuter att ta kort för vi skrattade konstant.
kusiner
Linda, Lisa, Jannice och Daniel.
Alla mina kusiner är långa, även min syster. Det gör inget.


Min bror och mitt kusinbarn. Hon är den sötaste, hon gick omkring och sa att hon älskade alla.
Fleicia och tim
Tim och Felica

Jag har även fått en till kusin. Laia 16/9 2006

Stockholm

Stockholm var underbart. Sara och Rickie är bäst.

Halleluja! Någon eller något har städat hela huset!Jag gör det som är svårt men rätt.

Mera lycka!

Idag när jag gick från bussen gick jag om samma 75-åriga gubbe med käpp (varför åker vi jämt samma buss?), den här gången bar jag till och med en tung matkasse. Jag är helt återställd! Jag var ute och dansade med Ola i fredags och det var jätteroligt. Det var den mest överseriösa och inlevelserika DJ:n jag sett. Igår var på pubben med klassen, jag behövde inte förklara att jag inte drack en enda gång, SÅ skönt.

Jag har klarat av att läsa den tunga kursboken på 250 engelska (blandat med arabiska) sidor och känner mig riktigt stolt över att jag lyckats disiplinera mig till det här, 45 sidor om dagen. Imorgon åker jag till Stockholm och umgås med några av dom bästa på den här jorden. Sara och Rickie.

LillaLycka

Idag när jag gick från bussen gick jag om samma 75-åriga gubbe med käpp. Jag är på benen igen och det känns riktigt riktigt bra. Gå ut med mig!

Akuten

Idag har jag väntat 11 timmar på akuten för att träffa en läkare i tio minuter som troligen räddade mig från min smärta. På dom elva timmarna kom det in två sjuksystrar som frågade hur det var, utan att de kunde ge mig något som helst besked om när jag skulle få träffa läkaren. Det är 5 timmar i ensamhet, 1 minuts snack o 5 timmars ensamhet igen. Jag fick fixa allt själv, mat, täcke och kudde.

Jag hann läsa 50 sidor i min engelska kursbok vilket var det enda positiva med den här dagen och funderade på politik, som förtillfället snurrar ganska mycket i mitt huvud. Jag vet att jag inte är ensam om det i valtider. Det parti som lagt det största budgetförslaget till sjukvården kommer få min röst. Alltså inte privat sjukvård, det är dyrt som det är, nu är jag uppe i 660 kronor.  (så känns det iaf idag)

Sjukvård

Jag var på vårdcentralen och apoteket o köpte lite stuff för att jag ska stå ut med mig själv, 360 kronor. Jobbigt att behöva betala för att må bra, men det kunde ju varit betydligt värre. Som t.ex. i filmen nedan. När tar mynten för den enskillde slut?

val.ssu.seSmärta

Igår när jag gick från bussen gick jag i samma takt som en 75-årig gubbe med käpp.
Idag kan jag inte ens gå till affären och handla.

Sjuk

Här är mitt nattduksbord. Jag tycker det förklarar hur mitt liv är just nu.


Syndast

I hela världen är det nog mest synd om mig. Jag kan inte stå, gå, sitta eller ligga på rygg.

Kom och ta hand om mig.