Rattfylla=strumpbyte

Filip och Fredrik ser ingen skillnaden mellan rattfylla och byta strumpor.
Jag har två uppenbara skillnader:
1. Det ena är olagligt
2. Det ena kan döda människor
De har höga tankar om sina tittare. De tror att de kan tänka själva. Bra grundtanke men ett klassiskt svar från en förebild som inte ser sin egen roll i samhället.
Se programmet här: 26 min in.
Läs vad jag tycker om det i aftonbladet

Kommentarer
Postat av: Alex

Hahaha lägg ner. Kan man inte ansvara över sig själv och ser upp till sina förebilder så pass att man själv tappar omdömet förtjänar man konsekvenserna som kan drabba en. Och jag föresätter att personerna är över 18 då vi snackar alkohol och bilkörning. Och som sagt några klunkaroch bil 5 timmar senare är ok i lagens mening tycker de borde räcka för dig. Hoppa över att svara, kommer ändå inte besvära med att kolla din blogg igen.

2012-03-22 @ 08:41:19
Postat av: Lindy

Välkommen till ett uppenbarligen provocerande inlägg. Ingenstans framgår det hur mycket de dricker eller hur lång tid det gått, det är olagligt och osmakligt att blanda alkohol och bil.

Postat av: K

För det första så dricker han inget i klippet och för det andra så finns det alkoholfri öl. Men det är ju inte lätt och veta när man inte dricker själv :)

2012-03-22 @ 09:31:58
Postat av: Lindy

K: Tror inte du behöver förklara för mig att det finns alkoholfri öl, jag har koll på hela det alkoholfria sortimentet.

För det första så har de exakt samma kläder på sig. För det andra så är det som du säger att vi inte vet om det är alkoholfritt men det framställs som att det är öl.

För det tredje så spelar det ingen roll vad de drack, när de drack, vem som körde osv. Det som spelar roll är att de framställer att dricka öl och köra bil är helt okej. Rattfylla dödar, hur kan det vara så provocerande att vara emot det?

2012-03-22 @ 09:40:18
URL: http://indala.blogg.se/
Postat av: K

Ja precis Öl, och all Öl är automatiskt alkoholhaltig eller?

2012-03-22 @ 09:45:24
Postat av: Lindy

Nej verkligen inte. Men alkoholnormen och F&F:s tidigare program med alkoholinslag tyder entydigt på att det var alkoholöl. Men som sagt, den reella procenthalten är inte intressant, det som spelar roll är ATT de verkar som att det är alkoholöl och att de kör bil, oavsett om det är alkoholöl eller alkoholfri öl.

2012-03-22 @ 09:47:29
URL: http://indala.blogg.se/
Postat av: K

Det är inte lätt att bli ägd :)

2012-03-22 @ 10:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback