Kärlek till medlemmarna

Finns det något finare än medlemmar? Finns det något mer inspirerande och engagerande än ungdomar som brinner för en demokratisk och solidarisk värld fri från droger? Som ägnar sin fritid till att göra drogfri verksamhet för andra unga, sprida budskap i media och sitta på styrelsemöte för att smida planer om hur alkoholindustrin kan krossas.
Jag har varit i Jönköping idag och där finns det väldigt mycket eld, fighting spirit och kärlek till organisationen och varandra. Precis som det gör på väldigt många ställen runt om i UNF-landet.
Om två veckor är det DSS, distriktsstyrelsesamling, och jag är väldigt taggad. Energiboost utan att sova och 140 glada ungdomar som eggar igång varandra att fortsätta vara ideell. Det går inte att likna med något annat än kärlek.
I UNF har alla något första minne som är väldigt starkt, precis som den första kärleken. Man går in i ett förälskelsestadie som någon gång tar slut men sen kan blossa upp igen genom rätt folk på rätt plats. Tillsammans är vi starka är en klyscha och en sanning. Åh, vad jag längtar efter er alla älskade, underbara, fantastiska medlemmar. Bäst är ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback