Vinklubbarna är sämst

Idag är jag stolt över att vara UNF:are. Vi är seriösa, tydliga och viktiga. Speciellt stolt blir jag över att vi har så starka medlemmar. Nicole, Tim, Tim och Anna har alla gjort ett grymt jobb och fullföljt uppdragen exemplariskt. Dokumenterat väl och varit så kreativa som andra unga är när de försöker få tag i alkohol. Inga konstigheter.
Kul att få prata med en gammal granne som är reporter på SVT Västerbotten. Se inslag med Nicole här 4.12 in i programmet
Accent har skrivit omvinklubbarnas marknadsföring här och drugnews om våra köp här
Här är vinklubbarna kassa:
  • De marknadsför genom att ringa upp sina kunder, bjuder på frakten om de köper för en viss summa, ger en vara på köpet vid beställning av två andra.
  • Vem som helst kan bli kund hos dem, de har ingen registrering kopplat till något personregister
  • Vissa märker sina lådor med innehållsinfo, andra gör det inte. Men de som sätter upp varningsskyltar kontrollerar ändå inte åldern
  • De låter vem som helst ta emot varorna bara de signerar. Bara en enda har bett om leg.
Trots denna lapp på lådan så struntade leveransföretaget i att kolla leg. MEN! Det är inte leveransföretagen som är ansvariga för det här. Det är den som säljer alkoholen, alltså vinklubben som är ansvariga för att alkoholen når den person som beställt och att den personen är över 20 år. punkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback