Skit i traditionerna

Det blev ingen midsommar med stor hemmafest och alla kompisar, ingen dans runt midsommarstången eller blommor under kudden. Men det blev en liten mysig, omväxlande och fin semester till Ulvön med gott sällskap!

Man kan läsa min text eller titta på bilderna. eller både och. välj själv!

Med några dagars varsel bestämde vi oss för att åka till Ulvön och fira midsommar, jag, jori, emet med respektive och en valp. Framtiden såg ljus ut även om vädret skulle bli sådär. Några timmar i bil, och sen var vi framme vid campingen och insåg att standarden på stugan var väldigt bra med tanke på de 100 kr/person och natt vi betalat. Vi var snabba ut och spelade en omgång av vårt nyinköpta krocket. Väldigt rolig sällskapssport det där. Vi tog sovmorgon och åkte sen färja ut till Ulvön där ingen hade någon aning om något. Hur mycket folk skulle det vara där, vilken ålder, finns affärer, finns det tak om det regner, finns det någonstans att sitta? Utan förväntningar satte vi oss på båten och började tuffa framåt. När vi anlänt satte vi oss vid första bästa bord (ja det fanns bord och stolar) och åt en fantastisk lunch med potatis, sill och laxmackor! Sen gick vi på upptäcksfärd och hittade varma stenar, ett cafe där vi åt glass och drack kaffe. Vi hittade en sandstrand och satt på våra filtar. Innan den värsta ungdomsfyllan började åkte vi hem med kvällsbåten och åt fläskfile på engångsgrillar, med potatissallad och körsbärstomater och avslutade kvällen med poker och våra två kilo godis. Mumma! Midsommardagen spenderades kring skuleberget. 600 meter klättring/vandring/trappor upp kom vi till toppen och njöt av utsikten och sen åt vi upp resterna av all mat i ett vindskydd och skildes åt.

Det har varit en underbar midsommar tack vare ovärdeligt sällskap, inte en droppe regn (de fem minuter som regnade spenderade vi i bilen på väg till färjan), god mat, roliga aktiviteter och den bästa hunden i världen. Hon blir allas lilla familjehund och som följer med överallt, till och med upp till skuleberget (men vi tog den lätta vägen ned). Inga problem på båten eller bland allt folk. Nu är hon dock slut och ligger helt däckad. Åh jag är så himla lycklig som har så grymt bra människor runt mig som bara skiner som solstrålar hela tiden. Puss på er och tack för allt!!Krocket. Vad gör emet och jonas? Lunch i solen. Mina bästaste tjejer ser hur många rynkor de kan få i ansiktet...Obligatoriskt hopp på stranden. Min fiinfiiina hund. JL med utsikt!


Jonas och Jossan njuter i solen. Emma och Isaac i midsommarkransar. VI.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vad roligt nu fick jag se din karl också!=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback