Loveweekend med Foo Fighters

Så var den efterlängtade Foo Fightershelgen över. I flera månder har det peppats o helt plötsligt så stog vi där, jag o Jonas mitt bland alla människor och hör hur de spelar alla dom där låtarna som är så bra, lika bra på skiva som live. Fan, Foo Fighters var jävligt bra på det dom gjorde.

Även om det var Foo vi var där för så gjorde vi en massa annat oxå. Vi träffade Rickie som var sprallig och glad som vanligt o gav den här helgen en benämning, loveweekend. Så sant, så sant, en loveweekend är precis vad det varit. Vi bodde lyxigt på Scandic hotell och åt frukost för kung o fosterland. Jag var nöjd när jag hittade en frotehandduk o kände mig som Poshspice. Jag fick äntligen lite bättre grepp om Stockholms tunnelbanesystem då jag för en gångs skull var där som turist o inte på uppdrag. Vi satt på hötorget o kollade på folk medan vi åt jordgubbar o bigaråer. Vi åkte ut till lidingö o lyssnade på brats på tunnelbanan o såg vi fotboll i Fippes XLstudio. Sen drog vi på Foo o trängdes med publiken innan vi backade lite o helt plötsligt blev upplevelsen av konserten så mycket bättre. Finns massor med filmer av halvkass kvalla på
youtube, jag har kollat in o drömt mig tillbaka. Sen vallfärdade vi hem med de andra 18 000 som varit där under dagen. Söndagen ägnades åt 2 timmars letande efter en krämbulle. Fanns inte en jävel i hela stockholm, bittert. Hem kom vi till slut, båda två väldigt nöjda med helgens bravader.

Det är tryggt att resa med Jonas, killen har sjukt bra lokalsinne o verkar ju hitta både bort o hem oavsett vilket sett vi tar oss fram på. Jag har jagat JLsymboler och mestadels varit lyrisk över att ha den bästa pojkvännen på den här planten.


JL i skenet av de tusen lamporna medan Foo spelar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback