Tårta, kattnäsa och väskbomb!

Syster Lisa har varit här i helgen, det började storartat.

Vi shoppade, efter några butiker var Lisa måttligt less på att bära omkring på sin väska med kläder. Jag ställde den mellan en skohylla och ett skyltfönster i Zara-butiken. Vi var väl medvetna om risken att den skulle kunna bli stulen. Jag provade några tröjor och sedan gick vi ned för att hämta väskan. Den var borta, såklart. Jag o pratade med några kassörskor som var något (väldigt) upprörda. "Vi vart livrädda och ringde securitas, de har hämtat väskan. " Jag fick ett telefonnummer, ringde securitas, fick veta att den fanns på kundtjänst inne på NK, gick dit, beskrev väskan, fick tillbaka den efter frågorna: vilka är ni? varför lämnade ni väskan på NK,? hur ser väskan ut? vad är det i den? Hennes sista kommentar var: Ni förstår väl vad det kan innebära att lämna en sådan här väska i ett skyltfönster.
Jo visst förstog vi att den kunde bli stulen men inte att den skulle vara ett bombhot. Oj vilken trevlig värld vi lever i.

Lördagen bestog av tårtbuffe mellan 11 och 16.30, oj vad vi åt, och oj va gott det var! Vi låg några timmar i sängen för att vila upp magen, kollade in gamla melodifestivalen på Youtube (Sunset beach finns på oxå, varje avsnitt uppdelat i 6 delar. ME LIKE!!!) och sedan bestämde vi oss för impulsbesöka en maskeradfest med Elin. Två post-it lappar, lite presentsnöre och fiskelina senare hade vi varsin kattnästa. Lisa ställde två kloka frågor: Visst har katter gula ben ibland (för att legitimera hennes senapsgula leggings) och visst har katter ganska mycket smink ibland (för att legitimera hennes katt-ögon-sminkning) Det bjöds på tårta och vi förvånades över att vi inte tröttnat efter en hel dags tårtätande.

Idag är det söndag, Lisa har åkt hem och vi har haft en bra systerhelg med skvaller, medlidande, pepp och flams.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback