I'm so fucking boring

Den för mig ansiktslöse killen tar sig friheter på dansgolvet och lägger händerna på mina höfter. Jag stöter bort dom och får jag dåligt samvete. "Fan va tråkig jag är" tänker jag.

Usch vilket äckligt samhälle vi lever i. Inte för att killar tar sig friheter utan för att jag över huvudtaget funderar på att lägga skulden på mig själv. Konkreta känslor kring hur samhället formar kvinnor.

Kommentarer
Postat av: cecilia

tack för att du påminde mig varför jag inte gillar att gå ut :)

2007-08-25 @ 22:05:06
Postat av: emil

jag förstår precis.
samtidigt vill jag leva i en värld där man kan lägga händerna på höfterna utan att det är något sexuellt. bara dansa tillsammans. överhuvudtaget, oavsett om man tar på varandra eller inte - så är ju att gå fram och dansa med någon en ren invit. endera dansar hon tillbaka och man får hångla, eller så blir man dissad. Det är väldigt sällan någon dansar litebara för att det är kul. Och det tycker jag är synd. Jag tycker om att dansa med folk, men vill inte hångla.

2007-08-26 @ 01:17:03
Postat av: cecilia

men herregud, vill du kunna lägga händerna på brösten också utan att det är nåt sexuellt? nån måtta får det väl vara.. det ska väl inte vara så svårt att respektera människors behov av privat sfär utan att tycka att det är en tråkig värld? man kan väl dansa och ha lika roligt utan kladdet?

2007-08-26 @ 11:23:32
Postat av: Fia

hmm tväråbäck som utanför Vännäs?
Och inte f*n skall du känna att DU är tråkig för en sån sak!! Jobba på det!

Postat av: emil

nej. det handlar inte om bröst och höfter. det handlar om att när jag lägger handen på någons arm, så tolkas det oftast sexuellt och det blir konstigt. oavsett om jag gör det på en karl eller en kvinna. Jag förstår att det känns obekvämt när någon gör det. Men det skulle kunna vara bättre.

2007-08-26 @ 20:56:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback