Galor och alkoholhelveteskulturen

Grammisgalans första sekvenser som visades för svenska folket bestod kändisar som skålade i champang, en efter en. När filmen "Låt den rätte komma in" vann fem guldbaggar fick inte de två 13-åriga skådespelarna vara med på efterfesten. Det var ju 18-års åldersgräns.

Helvete jag blir så jävla less på den här massiva alkoholkulturen som ska vara i centrum överallt. Anledningen till att det var 18-års åldersgräns var knappast för att man inte vill ha med barn på efterfesten (det är ju ingen risk att de blir i majoritet) utan det berodde självklart på att alla de vuxna ville kunna dricka alkohol. Barn och alkohol hör inte ihop, det är helt rätt men att konsekvenserna blir att barnen stängs utanför är bara att sätt att göra det enkelt för sig. Detsamma gäller konserter och festivaler. Stäng dom unga ute, slipp ansvaret och låt ungdomar ha tråkigt och dricka folköl istället för att gå på de aktiviteter som finns. Jättebra jobbat era lata jävlar.

Ungdomar vill vara vuxna. Bästa sättet att uppfattas som vuxen är att bete sig som en vuxen o därmed konsumera drogen alkohol. Ingen ungdomsfylla är någonsin ungdomarnas fel och det ska alltid ses som ett vuxenproblem.

Jag blir så trött.

Kommentarer
Postat av: Anna-Carin

Heja Linda!

Skönt att du finns och att du kämpar för dina ideal som dessutom i stort överensstämmer med mina...

KRAM

2009-01-14 @ 19:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback