Goshen Farm

Nu har jag varit här i tre dagar och listan på saker att blogga om är lång. Vi har spenderat dagarna på en farm med de asiater från flera olika länder. Lära-känna-övnigar och gruppaktiviteter har fyllt våra dagar och syftet har verkligen blivit uppnått. Det är ett roligt gäng mellan 18-25 åringar vi umgås med.

Dagarna har för min del gått ut på att: jaga solen (det är monligt här så förvänta er ingen bränna när jag kommer hem), sova från kl 22.00 för att vakna vid 8 och vara utsövd, plocka och äta exotiska frukter som man knappt visste fanns, gå på en porslinstoalett som står i ett djungelrum, försöka förstå asiaternas engelska som ibland är jättebra och ibland mindre bra (det är många bokstäver som försvinner ibland, jag har inte listat ut vilka än), mysa på den ekologiska farmen som har en riktig rehabkänsla och andas varm fuktig luft, ibland känns det som no air.

Det är jätteroligt att se människor växa och inse att alla har sina svagheter och styrkor. De som var sämst på engelska var de som var bäst på att dansa och den som såg ut som en nörd var den som spelade den coolaste rollen under teaterövningarna. Många av tjejerna som är här är starka med mycket karaktär, inget man kör över om man säger så. Malaysier är väldigt roliga (visste ni att när gekhoödlor måste vara ledsna hela tiden för när de är glada så faller dom ned från trädet..för att dom klappar händerna då..)

Igår var vi på besök i en by där förfäderna var headhunters och vi fick se traditionell dans och idag besökte vi ett orangutangcenter. Aporna lever vilt och var inte alls hungriga på frukt när det var matdags så vi fick bara höra dem. Men tre krokodiler i burar och två vilda små snokar såg vi, det var spännande. Maten är stark och jättegod, vi äter mycker frukt och min mage har inte reagerat på någt sätt. Jag mår primaballerina på alla sätt!

Imorgon börjar konferansen som varar i tre dagar och sen ska vi ha lite semester och försöka hitta ett spa!




Den idylliska farmens utsikt, gruppaktiviteter, headhunterutrustning och den lilla aggresiva snoken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback